TehnologijE
Mizuno Wave

Edinstvena tehnologija, ki združuje dve bistveni lastnosti, potrebni za funkcionalen tekaški copat - blaženje in stabilnost. Pri teku je telo prekomerno obremenjeno, zato je za zmanjšanje tveganja poškodb pomembna prava kombinacija blaženja in stabilnosti. Valovita plošča zagotavlja odlično blaženje, saj razprši silo udarca na večjo površino. Stabilnost tehnologije valov je dosežena s strukturno razliko med zunanjostjo in notranjostjo čevlja, kar preprečuje stiskanje vmesnega podplata na najbolj obremenjenih mestih. Osnovne elemente blaženja in stabilnosti v ploščici wave je mogoče oblikovati za vsakega tekača, rezultat pa je najlažji, tehnološko najnaprednejši športni čevelj, ki je na voljo.

Dynamotion™ Fit

Čevelj, ki se premika skupaj z vami. Najnovejši sistem Dynamotion Fit uporablja najsodobnejšo tehnologijo za zajem gibanja in analizo biomehanike. Rezultat je čevelj, ki se popolnoma prilagodi gibanju stopala v vsaki fazi koraka.

SmoothRide

Tehnologija je bila ustvarjena za čim bolj gladek prehod med hitrim pospeševanjem in upočasnjevanjem med tekom, saj zmanjšuje udarce in povečuje prožnost. Ta tehnologija Mizunu omogoča, da ustvari tekaški copat, ki omogoča zelo udoben tek. Mizuno velja za vodilno blagovno znamko na področju oblikovanja in tehnologije obutve, s tehnologijo SmoothRide pa so naredili naslednji korak k povečanju užitka pri teku in zmogljivosti.

AIRmesh

Material AirMesh je prezračevalni sistem, ki zagotavlja maksimalno zračnost in s tem udobje za noge.

Premium Insock

Odstranljiv anatomsko oblikovan podplat zagotavlja odlično prileganje, udobje ter blaženje in trajno vzdržljivost.

X10

Vzdržljiva karbonska guma, ki je nameščena v podplat na območju pete, ki je najbolj obremenjen del podplata. Služi za podaljšanje življenjske dobe čevlja.

Ocena izdelka
Vprašanja
Dodajanje vprašanja
*
*
*
Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Za ta izdelek še ni bilo vprašanj.
Tabela velikosti
Pogoji vračila
Pogoji za vračila Vračilo bo obdelano v 14 dneh.
  • Izdelke lahko vrnete v 30 dneh.
  • Biti morajo v originalnem stanju, nenošeni in v izvorni embalaži z originalnimi etiketami.
  • Kupec krije stroške poštnine.
  • Če potrebujete drugo velikost ali barvo, oddajte novo naročilo. Zamenjava ni mogoča.
  • Če prejmete poškodovan izdelek, o tem v 24 urah po telefonu ali e-pošti obvestite našo ekipo za pomoč strankam.
Pokaži več
Možnosti dostave
Možnosti plačila
Placeholder
Placeholder